İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde 22 Mart 24 Mart Tarihleri Arasında Gerçekleşecek Olan 2. Avrasya Yükseköğrenim Fuarında Sakarya Üniversitesi Stant Açarak Yer Aldı.

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde 22 Mart -24 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan 2. Avrasya Yükseköğrenim fuarında Sakarya Üniversitesi stant açarak yer aldı.

Bu yıl 2. düzenlenen EURIE 2017 Fuarı çok sayıda bakan, milletvekili, iş adamları, öğrenci ve akademisyenlerin katılımıyla görkemli bir törenle açıldı.

53 ülkeden 200 Üniversitenin ve 2000' in üzerinde katılımcının yer aldığı fuarda Sakarya Üniversitesi standı yoğun ilgi gördü.

Söz konusu stantta ziyaretçilere Uluslararası Öğrenci Kabulü, Üniversite bünyesinde hizmet veren Fakülteler ve Sakarya şehri hakkında bilgiler ve broşürler verildi.